بهترین کلینیک برداشتن خال، زگیل و میخچه در فردیس کرج | فلکه اول | برج نگین البزر
کمتر کسی را در این دنیا میتوان پیدا کرد که نسبت به پوست خود بیتفاوت باشد؛ بهویژه در بین خانمها. چون بهطور معمول همهی ما دوست داریم که پوست شفاف و جوانی داشته باشیم تا بتوانیم حس خوبی از بدن خود داشته باشیم؛ بهویژه پوست صورت که توسط همه دیده میشود.
اما گاهی هست که برای داشتن یه پوست شفاف باید تلاش کرد؛ چون شاید به ضایعههای پوستی دچار شویم که باید آنها رفع و درمان کنیم. داشتن خال، زگیل، میخچه و اسکین تگ (منگوله پوستی) مثالهایی از ضایعههای پوستی هستند که باید درمان شوند تا یک پوست یکدست و یکنواخت داشته باشیم.
رفع هر کدام از این ضایعههای پوستی (خال، زگیل، میخچه و اسکین تگ (منگوله پوستی)) روشهای مخصوص خود را دارد که میتوان آن را در کلینیکهای زیبایی معتبر انجام داد. اما ما در این نوشته سه تا از رایجترین روشها را بررسی میکنیم که جزو سادهترین و باکیفیتترین روشها هستند و با کمترین عارضه انجام میشوند. همچنین، اگر در فردیس کرج یا شهرهای اطراف آن زندگی میکنید، بهترین مرکز برداشتن خال، زگیل و میخچه در فردیس کرج را هم به شما معرفی میکنیم.
کلینیک دکتر خیرآبادی؛ بهترین مرکز برداشتن خال، زگیل و میخچه در فردیس
با اطمینان میشود گفت کلینیک دکتر مریم خیرآبادی که در فردیس کرج (فلکه اول، برج نگین البرز) واقع شده، یکی از بهترین کلینیک زیبایی در فردیس و بهترین مرکز برداشتن خال، زگیل و میخچه در فردیس کرج است؛ چون برداشتن خال، زگیل و میخچه در این کلینیک با مدرنترین و بهروزترین تجهیزات انجام میشود و همهی امور بهداشتی در آن جا بهطور کامل رعایت میشود و هرگز نمیتوان چندین سال تجربهای را که در این کلینیک هست، در جای دیگری پیدا کرد. بدون شک، دکتر مریم خیرآبادی، بهترین دکتر برای برداشتن خال، زگیل و میخچه در فردیس کرج است.
«دریافت مشاوره رایگان»
زیبا بودن، حق شماست. شما میتوانید هم به صورت حضوری و هم تلفنی، از کارشناسهای «کلینیک دکتر مریم خیرآبادی» مشاوره بگیرید. در ساعتهای کاری، پاسخگوی شما عزیزان هستیم.
تلفن کلینیک: ۳۴۰۹۱۶۷۴-۰۲۶
تلفن همراه: ۰۹۰۳۹۷۳۳۳۴۶
نشانی: کرج، فردیس، فلکه اول، برج نگین البرز، طبقه ۴، واحد ۱۷
خدمات کلینیک دکتر خیرآبادی فقط به انجام برداشتن خال، زگیل و میخچه محدود نمیشود. بلکه در این کلینیک، برای افزایش و بهبود زیبایی شما خدمات گوناگونی انجام میشود که چند مورد از آن خدمات را میتوان بهطور خلاصه در زیر فهرست کرد:
هزینه و قیمت برداشتن خال، زگیل و میخچه در فردیس
نمیتوان بهطور دقیق دربارهی برداشتن خال، زگیل و میخچه صحبت کرد و یک عددی را برای همه اعلام کرد؛ چون با توجه به روش انتخابی و حجم کاری که باید برای شما انجام شود، هزینه هم متفاوت خواهد بود. البته متاسفانه با وجود تورم و نوسانهایی که وجود دارد، همهی کسبوکارها همیشه مجبور به افزایش قیمت هستند. بنابراین، بهصورت سالانه هزینهی برداشتن خال، زگیل و میخچه هم در کلینیک دکتر مریم خیرآبادی تغییر میکند. برای همین، برای اطلاع دقیق از قیمت برداشتن خال، زگیل و میخچه پیشنهاد میکنیم که حتماً با کلینیک دکتر خیرآبادی تماس بگیرید و از مشاورهی رایگان کارشناسهای کلینیک هم استفاده کنید.
هزینه برداشتن خال، زگیل و میخچه چقدر است؟ در کل، میتوان این طور گفت که هزینهی آن به شرایط شما بستگی دارد؛ این که چقدر نیاز باشد که روی پوست شما کار شود. بنابراین، هزینهی برداشتن خال، زگیل و میخچه به عوامل گوناگونی بستگی دارد که چند تا از آنها را میتوان بهصورت زیر نام برد:
- روش انتخابی برای انجام کار
- میزان کاری که روی ناحیهی درمان انجام میشود
- نوع دستمزد پزشک و اعتبار کلینیک
- هزینهی داروها و مواد مورد استفاده
- هزینه ویزیت و…
- و…
تعریف خال، زگیل، میخچه و اسکین تگ (منگوله پوستی)
همان طور که در بالا گفته شد، پوست بدن انسان به دلیلهای گوناگون میتواند به ضایعههای پوستی دچار شود که حس خوبی را برای ما به دنبال ندارد. برای همین، ما همیشه به دنبال روشهایی هستیم که آنها را رفع کنیم. در ادامهی این مقاله به تعریف هر کدام از ضایعههای پوستی رایج میپردازیم و سپس، روشهای رفع آنها را معرفی میکنیم:
خال چیست؟
به هر نوع تغییر رنگ مشخص در پوست، خال (Nevus) میگویند که معمولترین ضایعه پوستی است. خالها، لکههای کوچک و تیرهای با شکل و رنگهای مختلف هستند که روی پوست پدیدار میشوند که در واقع، یک نوع از تومور پوستی هستند که از ملانوییتها یا سلولهای رنگدانه ساخته شدهاند.
خالها در همه جای پوست بدن مانند صورت و اندامها امکان رشد دارند و معمولاً به رنگ قهوهای، قهوهای تیره یا مشکی دیده میشوند. خالها میتوانند مادرزادی یا اکتسابی باشند. اما دلیل ایجاد خال چیست؟
خال به دلیل تجمع سلولهای تولیدکننده رنگدانه (ملانوسیت) ایجاد میشود. کسانی که پوست روشنتری دارند، بیشتر در معرض ایجاد آن قرار میگیرند. البته هنوز یک دلیل قطعی برای تشکیل این عارضه پوستی در بزرگسالی به اثبات نرسیده است؛ ولی میتوان چند عامل را برای آن نام برد؛ مانند:
- جهشهای ژنتیکی
- نور آفتاب و اشعههای ماورای بنفش UV
- افزایش سن
- پوست روشن
- سابقه وراثتی
- مصرف برخی داروها
زگیل چیست؟
زگیلها زائدههای پوستی کوچکی هستند که میتوانند روی پاها ایجاد شوند؛ ولی فقط پاها نیستند، بلکه آنها میتوانند در هر نقطهای از بدن ظاهر شوند. معمولترین جای رشد زگیلها، دست و انگشتها است.
دلیل ایجاد زگیلها ویروس اچ پی وی پاپیلومای انسانی (HPV) است که یک ویروس مسری است و با تماس مستقیم از فردی به فرد دیگر منتقل میشود. نکتهی جالب، این است که برخی از زگیلها بلافاصله پس از قرار گرفتن در معرض ویروس ایجاد نمیشوند. بلکه گاهی شاید 6 ماه پس از قرار گرفتن در معرض تماس با باکتری دیده شود. البته همهی افراد با ویروس HPV دچار زگیل نمیشوند. اگر سیستم ایمنی قوی داشته باشید، بدنتان آن ویروس را از بین میبرد.
«در واتساپ به ما پیام دهید»
همهی تلاش ما در کلینیک، این است که بتوانیم بهترین و نزدیکترین ارتباط را با شما داشته باشیم تا بهترین خدمات را تقدیم تان کنیم. برای همین، شما میتوانید از راههای گوناگون با ما در ارتباط باشید؛ مانند واتساپ.
میخچه چیست؟
میخچه (Clavus / Corn / Clavi) تجمعی از لایههای زخیم پوست است و به دلیل اصطکاک یا فشار زیاد مداوم ایجاد میشود. برای همین است که آنها معمولاً بین انگشتهای پا یا کف پا ایجاد میشوند.
یکی از عاملهای مهم در ایجاد و رشد میخچه پا، پوشیدن کفشهای تنگ یا خیلی گشاد است. در کفشهای تنگ به دلیل اصطکاک و فشاری که به پا و انگشتها وارد میشود، میخچه میتواند ایجاد شود و در کفشهای گشاد، به دلیل لغزش پا در کفش است که میخچه ایجاد میشود.
میخچهها بیشتر شبیه به برآمدگیهای پوستی ملایم هستند که توسط پوستهای خشک و زبر احاطه شدهاند؛ ولی زگیلها، یک ظاهر کاملاً برجسته و گوشتی همراه با نقاط قهوهای تیره دارند. یک تفاوت مهم بین این دو زائده، این است که میخچه (بر خلاف زگیل) توسط ویروس ایجاد نمیشود و مسری نیست.
یکی دیگر از تفاوتها این است که زگیلها دانه دانه هستند و به مرور زمان شاید تعداد آنها زیاد شود و به یک خوشه تبدیل شوند؛ در حالی که میخچهها این طور نیستند.
اسکین تگ (منگوله پوستی) چیست؟
اسکین تگ (Skin Tags) نوعی زائده پوستی خوشخیم و بدون درد هستند که مانند یک آویز با منگوله کوچک در سطح پوست دیده میشوند. این زائدهی گوشتی توسط ساقهای نازک به نام پوستر از سطح پوست آویزان است. این منگولههای پوستی، بیخطر هستند و مسری نیستند؛ یعنی با دست زدن از جایی از بدن به جای دیگر و یا به فرد دیگری سرایت نمیکنند.
برخی افراد وجود هموروئید یا شقاق را در ناحیه مقعد با اسکین تگ اشتباه میگیرند؛ در حالی که نشانههای این دو بیماری کاملاً با هم تفاوت دارد. اسکینتگها شامل یک هسته ی عروقی فیبرومی هستند و شاید در بدن یک فرد از ۱ تا ۱۰۰ عدد هم برسد.
اسکینتگها معمولاً بیرنگ و گاهی هم تیره رنگ هستند که در ابتدای پیدایش بهصورت ناهموار بر روی پوست ایجاد میشوند و با گذشت زمان، بزرگتر میشوند. اندازهی آنها از نظر قطر از ۲ تا ۵ میلیمتر هم میرسد. حتی شاید بزرگ شده و به اندازهی یک نخود هم برسند.
هنوز دلیل مشخصی برای ایجاد اسکین تگ بر روی پوست وجود ندارد؛ ولی چون آنها بیشتر در مناطق پر از چینوچروک بدن ایجاد میشود، اصطکاک پوست روی هم را میتوان یکی از دلیلهای اصلی ایجاد این زائده دانست. دلیلهای دیگر را هم میتوان بهصورت زیر نام برد:
- ویروس HPV
- چاقی و افزایش قند خون
- عوامل ژنتیکی و ارثی
- افزایش سن
- تغییرات هورمونی
- افزایش هورمون رشد در خون در دوران بارداری
میزان شایع بودن اسکینتگها در میان مردها و زنها بهطور مساوی است. این منگولههای پوستی در همه جای بدن تشکیل میشود؛ ولی میزان شیوع آن در جاهای پر از چین و چروک بیشتر است؛ مانند:
- گردن
- زیر بغل
- کشاله ران
- پلکها
- پوست صورت
- بالای قفسه سینه
- زیر سینه (زیر پستانها)
- نواحی مقعد و ناحیه تناسلی
اگر بخواهیم که تفاوت اسکین تگ و زگیل تناسلی را بررسی کنیم، باید بگوییم که اسکینتگ ناشی از رشد بیش از حد پوست است و دردناک و مسری نیست؛ ولی زگیل تناسلی ناشی از عفونت HPV است و میتواند در بخشهای گوناگون بدن رشد و سرایت کند. اسکین تگ معمولاً به اندازهی یک دانه برنج است و بهصورت یک برآمدگی پوستی است. در حالی که زگیل تناسلی، یک برآمدگی است که بر روی سطح پوست ایجاد میشود و معمولاً شبیه گل کلم هستند. البته همه زگیلهای تناسلی، خطرناک یا سرطانی نیستند و تنها برخی از انواع زگیل تناسلی عامل بروز سرطان هستند.
در کل، اسکین تگ با زگیل تفاوتهایی دارد. اسکینتگها، بزرگتر و غیر ویروسی و بیخطر و غیر مسری هستند. برخلاف زگیلها که مسری هستند.
شکل اسکین تگ را قبل و بعد از برداشتن منگولهها در زیر میتوان دید:
انواع روش های برداشتن خال (روشهای خال برداری)
همان طور که در این نوشته، دلیلهای گوناگون ایجاد خالها بر روی پوست را گفتیم، باید روشهای گوناگونی را که میتوان آنها را برداشت، آشنا شویم. چون با توجه به متنوع بودن انواع خالها، روشهای متفاوتی هم برای برداشتن آن خالها وجود دارد که در این مقاله میخواهیم انواع روشهای برداشتن خال و چگونگی آن را به شما معرفی کنیم.
روشهای برداشتن خال به نوع سطحی یا گوشتی بودن آن بستگی دارد. برای خالهایی که کمی مشکوک هستند، معمولاً بایوپسی انجام میشود.
(1) برداشتن خال با پلاسماجت
یکی از بهترین روشها برای برداشتن خالهای صورت و بدن، استفاده از پلاسما جت است. برداشتن خال با دستگاه پلاسماجت، یک روش نوین است که با سادهترین درمان میتوانید به نتیجهی دلخواه خود برسید. البته از این دستگاه در موردهای دیگر هم میتوان استفاده کرد؛ مانند: رفع افتادگی شکم، رفع جای جوش، رفع افتادگی پلک، پلاساجت بینی، و… بنابراین، به دلیل فایدههای بسیاری که دستگاه پلاسماجت دارد، کاربردهای مختلفی هم دارد؛ مثلاً فواید برداشتن خال با روش پلاسما جت را میتوان بهصورت زیر نام برد:
- هیچ عوارض جانبی ندارد.
- این روش درمانی بدون خطر و بدون بیهوشی است.
- خونریزی و بخیه ندارد.
- دوران نقاهت ندارد.
- برای انجام این درمان هیچ محدودیت سنی وجود ندارد.
- در این روش از مواد شیمیایی مضر استفاده نمیشود.
- سرعت بهبود یافتن آن، زیاد است.
از آن جایی که برداشتن خال با پلاسماجت، یک روش غیر تهاجمی و بدون عمل جراحی است و در مقایسه با روشهای دیگر ساده است، عوارض آن بسیار کم است و خیلی زود برطرف میشود. این عوارض شامل احساس سوزن سوزن شدن یا سوزش، تورم و کمی قرمزی در محل برداشتن خال بهویژه در اطراف چشمها است. بعد از انجام درمان توسط پلاسما جت، احتمالاً محل مورد نظر کمی ورم میکند؛ ولی خیلی زود از بین میرود و هیچ اثری از آن باقی نمیماند.
بسیاری از کسانی که میخواهند خال برداری با پلاسماجت را انجام دهند، نگران دوران نقاهت و مراقبتهای بعد از انجام آن هستند. همان طور که گفتیم، این روش، دوران نقاهت و یا عوارض خاصی ندارد. بعد از برداشتن خال، پزشک برای محافظت و پوشاندن ناحیه درمان برای شما، یک کرم تجویز میکند که باید تا مدتی از آن استفاده کنید. البته از کرمهای لایهبردار هم تا مدتی نباید استفاده کنید.
(2) برداشتن خال با لیزر
یکی دیگر از روشهای برداشتن خال توسط لیزر انجام میشود. خال برداری با لیزر هم به دلیل غیرتهاجمی بودن (بدون جراحی و خونریزی) طرفدار زیادی دارد. همچنین، خال برداری با این روش، دردناک نیست؛ چون از بیحسی موضعی در ناحیه مورد نظر استفاده میشود.
این روش، کمترین حالت تهاجم را دارد؛ چون هیچگونه برشی بر روی پوست ایجاد نمیشود. در نتیجه، خطر ابتلا زخم به عفونت به حداقل میرسد. استفاده از لیزر برای همهی نواحی بدن قابل استفاده است و در طول یک جلسه میتوان چندین خال را برداشت.
روش لیزر، بیشتر برای خالهای ریز مناسب است. بهتر است خال هایی که در صورت هستند، توسط لیزر برداشته شوند تا احتمال ایجاد زخم و اسکار کمتر باشد. مدت زمان لازم برای رفع خال با لیزر بین 30 تا 40 دقیقه است. از عوارض احتمالی برداشتن خال با لیز، این است که در برخی موارد خاص، رشد مجدد خال اتفاق میافتد.
(3) برداشتن خال با RF
همان طور که گفتیم، خالها را میتوان با لیرز از بین برد؛ ولی خالهای صاف (تخت) و سطحی را که رنگ تیرهای دارند نباید با لیزر از بین برد؛ معمولاً این خالهای مسطح تیره رنگ با دستگاه RF برداشته میشوند.
(4) برداشتن خال به روش جراحی
برخی از خالها هستند که به برش و بخیه نیاز دارند؛ چون سلولهای آن ناحیه با گذر زمان رشد میکنند و دوباره خال دیگری را تشکیل میدهند. به همین دلیل، خال با بخشی از پوست بریده میشود و بخیه زده میشود. جای بخیه هم بسیار کوچک است و بعد از مدتی برطرف خواهد شد. البته این کار پس از بیحسی آن ناحیه توسط چاقوی جراحی انجام میشود.
(5) خال برداری با روش فریز کردن
خالهایی را که احتمال سرطانی شدن را ندارند و ریشهی عمیقی هم در پوست ندارند، میتوان با روش فریز کردن برداشت. روش فریز کردن با نیتروژن مایع انجام میشود. البته گاهی برداشتن خال به این روش، یک اسکار کوچک بر جای خواهد گذاشت.
بیشتر بخوانید: بهترین کلینیک تزریق بوتاکس در فردیس کرج || بهترین مرکز لیزر مو در فردیس کرج
مراقبتهای بعد از برداشتن خال
برداشتن خال به هر روشی که باشد، نیاز دارد که پس از انجام آن، یک سری مراقبتهایی را انجام دهیم. رعایت کردن این مراقبتها باعث میشود که نتیجهی برداشتن خالها برای مدت خیلی طولانیتری باقی بماند و دوباره ایجاد نشوند. برخی از این مراقبتها عبارت اند از:
- بعد از برداشتن خال، در آن ناحیه، به مقدار کافی از کرم ضدآفتاب با SPF 30 و یا بالاتر استفاده کنید.
- در معرض نور مستقیم خورشید قرار نگیرید.
- هر 6 ماه برای بررسی به پزشک خود مراجعه کنید تا از احتمال برگشت خال و رشد دوبارهی آنها جلوگیری شود.
- بهطور مرتب از پمادهای تجویز شده استفاده کنید تا تغییر رنگ پوست بهبود یابد.
- بلافاصله پس از خالبرداری میتوانید به فعالیت روزانه خود ادامه دهید.
- ترمیم پوست صورت دو هفته زمان میبرد. در این مدت از لوازم آرایشی در آن ناحیه استفاده نکنید.
- اگر بعد از برداشتن خال با لیزر، پوست تغییر رنگ بدهد، در مدت دو هفته بهبود مییابد.
برداشتن زگیل، میخچه و اسکین تگ با پلاسما جت
همان طور که در بالا گفته شد، یکی از بهترین روشها برای برداشتن خالها، استفاده از دستگاه پلاسما جت است. اما از این دستگاه میتوان برای برداشتن زگیل، میخچه و اسکین تگ (منگولههای پوستی) هم استفاده کرد. برداشتن زگیل، میخچه و اسکین تگ با پلاسما جت به این دلیل پیشنهاد میشود که هم یکی روش ساده است و هم این که دچار عوارض جانبی نمیشویم. نیازی به خونریزی و بخیه ندارد و دوران نقاهت کوتاهی هم دارد و سرعت بهبود پوست در این روش بسیار بالا است.
بنابراین، برای برداشتن زگیل، میخچه و اسکین تگ (منگولههای پوستی) میتوان از پلاسما جت استفاده کرد. بعد از برداشتن، پزشک برای محافظت و پوشاندن ناحیهی درمان، برای شما یک کرم تجویز میکند که باید تا مدتی از آن استفاده کنید. نکتهی مهم، این است که از کرمهای لایهبردار هم تا مدتی نباید استفاده کنید.
درمان جای زخم و اسکار بخیه با پلاسما جت
همان طور که گفته شد، دستگاه پلاسما جت دارای کاربردهای مختلفی است و فقط برای از بین بردن خالها استفاده نمیشود. بلکه برای از بین بردن جای زخم و جای جوش (اسکار) هم کاربرد دارد. این دستگاه، بهسادگی میتواند یک پوست شاداب را به شما تحویل دهد و از چروک شدن پوست جلوگیری کند.
پلاسما جت جای زخم، یکی از روشهای بسیار خوب است که بهتازگی وارد علم پزشکی شده است. این روش، تأثیر مثبتی روی پوست بیمارها میگذارد و نتیجهی آن ماندگار است. چنانچه روی صورت شما هم جای زخمهای گوناگون باشد، میتوانید با پلاسما جت آثار آن را از بین ببرید. این روش، عوارض بسیار کمی دارد و خیلی سریع تأثیرهای خود را نشان میدهد.
پلاسما جت، جزو دستگاههای کممصرف است که میتواند بهخوبی جای ترک و زخمهای پوستی شما را ناپدید کند. این دستگاه برای انواع زیادی از مشکلهای پوستی به کار میرود.
پلاسما جت با فناوری جدید خود، پوست را سفت میکند و با تحریک پوست برای تولید کلاژن، نقاط آسیبدیده آن را ترمیم میکند. در پلاسما جت، لایههای زیرین پوست که مسئول کلاژنسازی هستند تحریک میشوند. در بیشتر موردهایی که به کلینیکهای زیبایی مراجعه میکنند، نیازی به روشهای جراحی نیست و با پلاسما جت میتوان به نتیجهی دلخواه رسید.
چه کسانی نمیتوانند از روش پلاسما جت استفاده کنند؟
اگرچه شاید دستگاه پلاسما جت دارای کاربردهای مختلفی است؛ ولی همه هم نمیتوانند از آن استفاده کنند. این روش میتواند بسیاری از مشکلهای پوستی را از بین ببرد؛ ولی برای همه قابل استفاده نیست. مثلاً افراد زیر نمیتوانند از آن استفاده کنند:
- کسانی که سیستمهای الکترونیکی مانند هولتر در بدن آنها وجود دارد.
- کسانی که به بیماری صرع دچار هستند.
- خانمهایی که دوران بارداری یا شیردهی را سپری میکنند.
- کسانی که در ناحیهی تحت درمان، فلزی کاشتهاند.
- کسانی که دچار التهاب یا بیماریهای پوستی هستند.
- کسانی که بیماریهای انکولوژیک دارند.
- کسانی که نسبت به بیحسکنندههای موضعی، آلرژی دارند.
- کسانی که نسبت به مواد ضدعفونیکننده، آلرژی دارند.
بهترین کلینیک برای برداشتن خال، زگیل و میخچه در فردیس کرج کدام است؟
بهترین مرکز، کلینیک دکتر مریم خیرآبادی در فردیس کرج (فلکه اول، برج نگین البرز) است.
هزینه برداشتن خال، زگیل و میخچه در فردیس کرج چطور است؟
هزینهی برداشتن خال، زگیل و میخچه در فردیس کرج بر اساس نوع روش انتخابی و میزان کاری که روی ناحیهی درمان شما انجام میشود میتواند متفاوت باشد. با کلینیک دکتر مریم خیرآبادی تماس بگیرید تا معاینه شوید.
آیا استفاده از برداشتن خال، زگیل و میخچه محدودیت سنی دارد؟
برای انجام برداشتن خال، زگیل و میخچه نمیتوان محدودهی سنی خاصی را بیان کرد؛ ولی معمولاً به افراد بالای 18 پیشنهاد میشود.
آیا انجام برداشتن خال، زگیل و میخچه درد دارد؟
اگر نیاز باشد، پزشک از بیحسکننده موضعی در ناحیه تزریق استفاده میکند؛ این مورد به آستانهی درد شما بستگی دارد.