برداشتن و رفع غبغب با جراحی بدون خطر

موردهایی از جراحی زیبایی هستند که معمولاً نادیده گرفته می‌شوند و گاهی حتی در بحث‌های زیبایی درباره‌ی آن‌ها حرفی زده نمی‌شود، در حالی که همین جراحی‌های کوچک می‌توانند چهره‌ی فرد را بسیار زیباتر از گذشته کنند. رفع غبغب با جراحی، یکی از همان جراحی‌های زیبایی است که کم‌تر به آن توجه می‌شود.

بدون شک، همه‌ی ما انسان‌ها دوست داریم که زیبا به نظر برسیم و چهره‌ی زیبایی داشته باشیم. برای همین، از کرم‌ها و لوازم آرایشی استفاده می‌کنیم. ولی لوازم آرایشی نمی‌توانند همه چیز را پوشش بدهند. به ویژه اگر خانم یا آقایی باشید که غبغب داشته باشید. برای همین، برای از بین بردن آن غبغب، باید به سراغ روش‌های دیگری رفت.

خوشبختانه راهکارهای گوناگونی برای رفع این مشکل هست. از روش‌های غیرتهاجمی و غیرجراحی گرفته تا روش‌های تهاجمی و جراحی. البته ما در مقاله‌ی «رفع غبغب بدون جراحی» به طور مفصل درباره‌ی روش‌هایی صحبت کردیم که نیازی به عمل جراحی ندارند؛ ولی در همان مقاله هم به این نکته اشاره کردیم که برای یک تاثیر همیشگی و در صورتی اندازه‌ی غبغب بزرگ باشد، روش عمل جراحی را باید انتخاب کرد.

البته ما همیشه پیشنهاد می‌کنیم که رفع غبغب با جراحی را توسط یک پرشک متخصص انجام دهید و تا زمانی که پزشک را ندیده‌اید و با او صحبت نکرده‌اید، تصمیم‌گیری نکنید. ما در این مقاله سعی می‌کنیم که روش‌های رفع غبغب با جراحی را بررسی کنیم و نکته‌های مهم مربوط به آن را بیان کنیم. پس، این مقاله را از دست ندهید.

انواع روش‌های رفع غبغب با جراحی عبارت‌اند از:

  • لیفت غبغب با جراحی
  • لبفت غبغب با نخ کاگ
  • لیفت غبغب با لیپوساکشن
برداشتن و رفع غبغب با جراحی بدون خطر

1- لیفت غبغب با جراحی

این روش جراحی، حدود 2 ساعت طول می‌کشد و پس از آن، نیازی به بستری شدن در بیمارستان نیست. دوره‌ی نقاهت این روش، بسیار کوتاه و در حدود 10 روز است و نتیجه‌ی این جراحی پس از سه هفته به‌طور واضح دیده می‌شود. برخلاف دوره‌ی نقاهت کوتاهی که این روش دارد، ماندگاری لیفت غبغب با جراحی بسیار طولانی است. البته اگر شما به یک پزشک متخصص و ماهر مراجعه کنید و دستورهای او را به دقت انجام دهید، نتیجه‌های جراحی حتی تا آخر عمر نیز باقی می‌ماند.

این روش، عارضه‌ی خاصی ندارد، به جز ایجاد یک ورم موقت در ناحیه‌ای که جراحی می‌شود. با توجه به شرایط بیمار، این جراحی می‌تواند با بیهوشی کامل انجام شود یا این که از بی‌حسی موضعی استفاده شود. بعد از عمل جراحی هم برای این که جلوگیری از وارد شدن فشار به غبغب، استفاده از گردنبند طبی را تا چند روز پیشنهاد می‌کند.

اما عمل جراحی غبغب چطور انجام می‌شود؟ در این جراحی، برش‌هایی در پشت و جلوی گوش داده می‌شود. با این برش‌ها، ماهیچه‌های گردن و زیر چانه و بافت‌های زیرین پوست به سمت بالا کشیده می‌شوند تا غبغب هموار شود و چین و چروک‌های این ناحیه هم از بین برود.

البته برش‌های داده شده، بسیار ظریف و باریک هستند و پزشک سعی می‌کند این برش‌ها را در جاهایی انجام دهد که کم‌تر دیده می‌شوند. بنابراین، پس از عمل جراحی غبغب، آثار بخیه در چهره‌ی شما دیده نمی‌شود و پس از کشیدن بخیه‌ها، جای آن‌ها به سادگی دیده نمی‌شود.

2- لیفت غبغب با نخ کاگ

در این روش از روش‌های رفع غبغب با جراحی، از نخ‌های مخصوصی به نام «نخ کاگ» استفاده می‌شود. اگرچه این روش جزو روش‌های تهاجی برای رفع غبغب است، ولی عوارض آن، کم‌تر از لیفت غبغب با جراحی است و دوره‌ی نقاهت کم‌تری دارد (در حدود 2 روز). ولی این روش، برای پوست‌هایی که آسیب بالایی دیده‌اند، پیشنهاد نمی‌شود. در کل، می‌توان تفاوت «لیفت غبغب با جراحی» و «لیفت غبغب با نخ» را این گونه بیان کرد:

  • رفع غبغب جراحی، ماندگاری بیشتری دارد.
  • دوره‌ی نقاهت در لیفت با نخ، کوتاه‌تر است.
  • لیفت با نخ عارضه‌ی کم‌تری دارد.
  • احتمال مردگی بافت چهره در روش جراحی وجود دارد.
  • احتمال آسیب رسیدن به اعصاب پوست در روش جراحی وجود دارد.
  • احتمال ایجاد ناهنجاری و تغییر فرم چهره (به طور ناخواسته) در روش جراحی وجود دارد.
  • لیفت غبغب با نخ، هزینه‌ی کم‌تری دارد.
  • لیفت با نخ، بازدهی زودتری از روش جراحی است.

3- لیفت غبغب با لیپوساکشن

اگر تاریخچه‌ی لیپوساکشن را بررسی کنیم، متوجه می‌شویم که اولین بار، عمل لیپوساکشن در سال 1974 در ایتالیا انجام شد. ولی به مرور و با پیشرفت علم، این روش، جایگاه خود را در درمان‌های پزشکی تثبیت کرد. البته روش‌های مختلفی برای انجام لیپوساکشن وجود دارد که همگی ایمن هستند و عارضه‌ی جدی ندارند؛ چون روش لیپوساکشن، یک روش جراحی کم‌تهاجم است و معمولاً در سن‌های 20 تا 50 سال انجام می‌شود.

البته استفاده از این روش، به کیفیت پوست بستگی دارد. اگر پوست، الاستیسیته و حالت ارتجاعی خوبی داشته باشد، نتیجه‌ی خوبی از لیپوساکشن خواهیم گرفت. ولی اگر روی پوست شل شده و افتاده انجام شود، ناهنجاری‌هایی در پوست ایجاد می‌شود و ظاهر بدی را ایجاد می‌کند.

این روش با استفاده از لوله مخصوص «کانولا» و «دستگاه مکش» انجام می‌شود. در لیپوساکشن که با بی‌حسی موضعی انجام می‌شود، چربی‌های موجود در زیر پوست از بین می‌روند و چانه و گردن هم کانتور می‌شود. در این روش، یک برش کوچک روی پوست ایجاد می‌شود و به کمک یک لوله‌ی نازک فلزی، چربی‌های اضافی را ساکشن می‌کند. با این روش و در بسیاری از مواقع، غبغب رفع می‌شود و پوست منقبض و سفت می‌شود.

البته ساکشن غبغب را می‌توان با روش‌های دیگر جراحی زیبایی در ناحیه چانه و گردن (مانند لیفت گردن، سفت کردن عضلات گردن (پلاتیسماپلاستی) و پروتز چانه) ترکیب کرد و نتیجه‌ی بهتری گرفت!

برداشتن و رفع غبغب با جراحی بدون خطر

انواع روش‌های لیپوساکشن غبغب

همان طور که گفته شد، روش‌های مختلفی برای انجام لیپوساکشن وجود دارد که در این بخش، می‌خواهیم چند روش گوناگون لیپوساکشن غبغب را با هم بررسی کنیم:

1- لیپوساکشن به روش قدیمی

برای انجام این روش از لیپوساکشن، ابتدا باید بیمار بی‌هوش شود و بعد، برش‌های کوچکی در ناحیه‌ی مورد نظر زده می‌شود. سپس، پزشک با لوله‌ی کانولا دستگاه ساکشن، چربی‌ها را از بدن بیرون می‌کشد. در این روش درمانی، خیلی مهم است که پزشک، چقدر مهارت انجام این کار را دارد؛ چون در این روش، احتمال دارد که ناحیه‌ی مورد جراحی، صاف و یکدست نشود.

2- لیپوساکشن به روش اولتراسونیک

در لیپوساکشن به روش اولتراسونیک، بی‌حسی موضعی انجام می‌شود. در این روش، دیواره سلولی چربی‌ها را تضعیف می‌کنند و چربی‌ها را به مایع تبدیل می‌کنند که در نتیجه، توسط خود بدن دفع می‌شوند. مزیت این روش نسبت به روش قبل، این است که ناحیه‌ی جراحی، صاف و یکدست می‌شود.

3- لیپوساکشن به روش لیزر لیپولیز

در این روش، با استفاده از پرتوهای لیزر، چربی‌ها ذوب می‌شوند و از بدن خارج می‌شوند. دوره‌ی نقاهت این روش، کوتاه است و عارضه‌ی کم‌تری دارد. این روش هم یک پوست یکنواخت و یکدست برای بیمار ایجاد می‌کند.

4- لیپوساکشن به روش تامسنت

در این روش، محلول‌های «لیدوکایین» و «اپی نفرین» و «بی‌حس‌کننده موضعی» به ناحیه‌ی مورد نظر تزریق می‌شوند. در نتیجه، رگ‌های آن ناحیه، دچار انقباض می‌شوند و در گام بعد، با لوله‌ی کانولا و دستگاه مکش (دستگاه ساکشن)، چربی‌ها را از آن ناحیه خارج می‌کنند. در این روش، چربی‌های بیش‌تری را می‌توان تخلیه کرد.

5- لیپوساکشن قدرتی (پال)

لیپوساکشن قدرتی یا پال با لوله‌ی کانولای لرزشی و بدون فشار فیزیکی توسط جراح انجام می‌شوند. خارج کردن چربی‌های اضافی در این روش، ظرافت بیش‌تری دارد و چربی بیش‌تری خارج می‌شود.

6- لیپوماتیک

« لیپوماتیک»، جدیدترین روش درمانی است. در این روش، بدون این که رگ‌ها و عضله‌ها و اعصاب آسیب ببینند، درمان فقط با ایجاد ارتعاش در لوله‌ی کانولا انجام می‌شود. این روش نسبت به روش‌های قبلی، کم‌ترین عارضه را دارد. البته بین لیپوساکشن و لیپوماتیک، دو تفاوت اساسی وجود دارد.

  • نقش حرارت در پاکسازی چربی‌ها
  • امکان انتقال چربی‌ها به بخش‌های دیگر بدن

1- در روش لیپوساکشن، حرارت نقش مهمی در پاکسازی چربی‌ها دارد. در این روش، ابتدا چربی‌ها با حرارت، سوزانده می‌شوند و سپس، با دستگاه مکنده، چربی‌های سوخته شده را از بدن خارج می‌کنند. ولی در روش لیپوماتیک برای حذف چربی، از حرارت استفاده نمی‌شود. در لیپوماتیک با وارد کردن ضربه، چربی‌های زائد را تخریب و حذف می‌کنند.

2- تفاوت دوم بین این دو روش، این است که در روش لیپوماتیک علاوه بر خروج چربی‌ها، امکان انتقال آن‌ها به بخش‌های دیگر بدن هم وجود دارد؛ ولی این امکان در لیپوساکشن نیست.

7- ساب منتوپلاستی

این روش از روش‌های رفع غبغب با جراحی، در واقع، یک ترکیب از لیپوساکشن و ایجاد برش‌های سطحی و کوچک در زیر چانه است که برای سفت شدن ماهیچه‌های آن ناحیه و حذف غبغب استفاده می‌شود.

برداشتن و رفع غبغب با جراحی بدون خطر

مزیت‌ها و معایب رفع غبغب با جراحی

(1) هر کدام از روش‌های مختلف لیفت غبغب را که انجام بدهید، ماهیچه‌های زیر چانه‌ی شما جمع می‌شود و چهره‌ی شما جوان‌تر و شاداب‌تر به نظر می‌رسد. (2) همچنین، افزون بر رفع غبغب، چین و چروک‌ها و پوست‌های اضافه زیر چانه و گردن را می‌توان با آن روش‌ها به‌طور کامل از بین برد. بنابراین، گردن شما جذاب‌تر می‌شود. (3) یکی دیگر از مزیت‌های روش‌های مختلف لیفت غبغب، این است که عارضه‌های کمی دارند و ماندگاری بالایی دارند.

اما شاید شما نگران عارضه‌ی این روش‌ها باشید که خوشبختانه باید گفت که عوارض خاصی ندارند و هر اتفاقی که بعد از عمل بیفتد، همگی از عوارض عمومی عمل‌های جراحی هستند. حتی اگر از لیفت غبغب با جراحی استفاده کنید، باز هم می‌توان این روش را یکی از کم‌خطرترین روش‌ها برای رفع غبغب دانست. قرمزی، تورم، کبودی و التهاب در آن ناحیه، از عوارض عمومی جراحی است که معمولاً پس از چند روز به‌طور کامل برطرف می‌شوند؛ ولی اگر عوارض بیش‌تر از دو هفته طول کشید، به پزشک خود مراجعه کنید.

پیشنهاد ما به شما

اگر شما در فردیس کرج هستید و می‌خواهید موهای زائد خود را لیزر کنید، پیشنهاد می‌کنیم که آن را در کلینیک دکتر مریم خیرآبادی که بهترین مرکز لیزر موهای زائد در فردیس است، انجام دهید.  همچنین، اگر در جستجوی بهترین مرکز تزریق فیلر و ژل لب در فردیس کرج هستید، باز هم آن کلینیک را پیشنهاد می‌کنیم. همین حالا با این کلینیک تماس بگیرید و از مشاوره‌های رایگان آن جا استفاده کنید.

برای این که در رفع غبغب با جراحی با کم‌ترین عارضه روبرو شوید، پیشنهاد می‌کنیم که نکته‌های زیر را پیش از لیفت غبغب رعایت کنید:

  • یک هفته قبل از لیفت غبغب، خوراکی‌ها یا داروهای رقیق‌کننده خون را مصرف نکنید.
  • اگر بیماری یا حساسیت خاصی دارید، به پزشک خود بگویید.

برای داشتن کم‌ترین عارضه، نکته‌های زیر را هم پس از لیفت غبغب رعایت کنید:

  • از فشار دادن یا ماساژ ناحیه لیفت خودداری کنید.
  • کرم یا داروهایی که تجویز کرده، به‌موقع مصرف کنید.
  • از داروها یا خوراکی‌هایی استفاده کنید که باعث بهبود زخم می‌شوند؛ مانند مرکبات و آناناس.
  • تا سه روز پس از لیفت غبغب به پشت بخوابید و سر خود را بالاتر از حد معمول قرار دهید.
  • تا سه هفته پس از لیفت غبغب از انجام فعالیت‌های ورزشی سنگین خودداری کنید.
  • تا دو هفته پس از لیفت غبغب از رفتن به استخر (سونا و جکوزی) و دوش گرفتن با آب داغ خودداری کنید.
  • تا دو هفته پس از لیفت غبغب از نور مستقیم خورشید دوری کنید و از کرم‌های ضد آفتاب استفاده کنید.
  • پس از انجام لیفت غبغب برای مدت 2 روز (10 بار در روز) از کمپرس سرد استفاده کنید. هر بار، کمپرس سرد را برای ۲۰ دقیقه روی گردن خود بگذارید.

در پایان، به شما پیشنهاد می‌کنیم که برای رفع غبغب خود به کلینیک دکتر مریم خیرآبادی مراجعه کنید و از مشورت‌های رایگان کلینیک استفاده کنید.

دریافت مشاوره رایگان!

زیبا بودن، حق شماست. شما می‌توانید هم به صورت حضوری و هم تلفنی، از کارشناس‌های «کلینیک دکتر مریم خیرآبادی» مشاوره بگیرید. برای تماس‌های تلفنی در ساعت‌های کاری، پاسخگوی شما عزیزان هستیم. شما حتی می‌توانید در در واتس‌اپ به ما پیام دهید.


شماره تلفن کلینیک: ۳۴۰۹۱۶۷۴-۰۲۶
شماره تلفن همراه: ۰۹۰۳۹۷۳۳۳۴۶
نشانی کلینیک: کرج، فردیس، فلکه اول، برج نگین البرز، طبقه چهارم، واحد ۱۷

5 از 1 امتیاز

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا