کانتورینگ صورت با استفاده از گریم و آرایش؛ انواع فرم صورت

اگر شما هم جزو آن کسانی هستید که می‌خواهید بدون انجام جراحی‌های زیبایی، نقص‌ها و عیب‌های صورت خود را بپوشانید، پیشنهاد می‌کنیم که با کانتورینگ صورت با استفاده از گریم و آرایش آشنا شوید. در واقع، ما در این روش با استفاده از لوازم آرایشی و کرم‌هایی با رنگ‌های روشن‌تر یا تیره‌تر از رنگ پوست، باعث ایجاد خطای دید در افراد می‌شویم و علاوه بر پوشاندن نقص‌های صورت، می‌توان فرم صورت خود را نیز تغییر داد.

در گذشته، استفاده از کانتور فقط در میان گریمورهای تئاتر و سینما رایج بود؛ ولی در سال‌های اخیر، گریم چهره با استفاده از کانتور، در آرایش‌های عروسی و حتی در آرایش‌های روزانه، جایگاه ویژه‌ای دارد. برای همین، کانتورینگ صورت با استفاده از گریم و آرایش، به یکی از کارهای معمول روزانه تبدیل شده است.

پس، اگر جزو آن کسانی هستید که فکر می‌کنید، کانتور صورت فقط مخصوص مجالس است یا فقط مخصوص خانم‌ها است، بدانید که دارید اشتباه می‌کنید! کانتور چهره به آرایش روزانه تبدیل شده و در سال‌های اخیر، در پیرایشگاه‌های مردانه و گریم دامادها نیز دیده شده است.

البته کانتورینگ صورت با استفاده از گریم و آرایش را باید بلد بود و در آن، ماهر شد. ابتدایی‌تری چیزی که برای این موضوع باید دانست، این است که فرم صورت هر کسی متفاوت است که در نتیجه، کانتور کردن صورت هر کسی با دیگری، متفاوت خواهد بود. برای همین، در این مقاله می‌خوایم که کانتورینگ انواع فرم صورت را به طور خلاصه توضیح دهیم. مانند فرم صورت لوزی، بیضی، گرد و پهن، مربعی، مستطیلی، قلبی و کشیده و لاغر تا بتوانید چهره‌ی خود را با هر فرمی که دارد، به بهترین شکل ممکن کانتور کنید.

کانتورینگ صورت با استفاده از گریم و آرایش؛ انواع فرم صورت

کاربرد کانتورینگ در آرایش

در مقاله‌ی قبلی درباره‌ی این صحبت کردیم که کانتورینگ (زاویه‌سازی) چیست و به چه روش‌هایی می‌شود صورت را کانتورینگ کرد؛ حالا در این مقاله می‌خواهیم درباره‌ی آخرین روش کانتورینگ صورت (یعنی گریم و آرایش کردن) صحبت کنیم.

شاید برای شما سوال شده باشد که کانتور کردن در آرایش چه کاربردی دارد؟ همان طور که گفته شد، در کانتورینگ انواع فرم صورت، ما با ایجاد سایه‌ی روشن و سایه‌ی تیره، کاری می‌کنیم که برخی از بخش‌های چهره را بُلد و برجسته و برخی دیگر را دارای عمق و فرورفته به نظر برسند. در واقع، این‌کار باعث ایجاد خطای دید در چشم مخاطب می‌شود که در نتیجه، نقص‌ها و ایرادهای چهره تا حدود زیادی پوشش داده می‌شوند و همچنین، بخش‌های زیبا و نقاط قوت چهره، بیش‌تر معلوم می‌شوند.

پس، بخش‌هایی از چهره را که می‌خوایم بیش‌تر به چشم بیایند و برجسته‌تر و بزرگ‌تر دیده شوند، روشن و هایلایت می‌کنیم و بخش‌هایی از چهره را که می‌خواهیم کم‌تر به چشم بیایند و کوچک‌تر و فرو رفته دیده شوند، تیره و کانتور می‌کنیم. به زبان ساده‌تر، کانتورینگ در این جا یعنی متعادل کردن چهره!

برای همین، حالا خیلی از برندهای بزرگ و مطرح آرایشی، پالت‌های چند رنگ و تک رنگ برای کارنتورینگ طراحی کردند و در بازار به فروش می‌رسانند؛ ولی شما می‌توانید با پودرهای ارایشی، کرم و حتی مدادهای مات که یک یا دو درجه تیره‌تر از رنگ طبیعی پوست تان هست، کانتور را انجام دهید.

معمولاً رنگ‌های تیره برای پیشانی، بینی، چانه و گونه استفاده می‌شود. کرم‌های هایلایت هم برای برجسته کردن بخش‌های مختلف صورت استفاده می‌شوند که معمولاً دو درجه روشن‌تر از پوست هستند. نکته‌ی دیگر در «کانتورینگ صورت با استفاده از گریم و آرایش»، این است که در روند کانتورینگ صورت، بخش‌هایی از چهره را به رنگ روشن آغشته می‌کنند که بیش‌تر در معرض تابش آفتاب هستند.

کانتورینگ صورت با استفاده از گریم و آرایش؛ انواع فرم صورت

آموزش و آشنایی با کانتورینگ انواع فرم صورت

به احتمال زیاد، بیش‌تر شما، عکس‌هایی شبیه این عکس بالا را دیده‌اید. ولی این که چطور باید آن موارد رو روی صورت‌های مختلف انجام بدهید، نیاز به آموزش دارد. البته این آموزش‌ها، پیش‌نیاز دارد و آن، این که ابتدا باید فرم چهره‌ای را که می‌خواهید آرایش کنید، تشخیص بدهید و سپس، آن صورت را به صورت متعادل چهره‌ی انسان (که به صورت بیضی هست) نزدیک کنید.

پس، برای شروع کانتورینگ، بهتر است درباره‌ی صورت خود اطلاعاتی داشته باشید؛ چون نحوه کانتور چهره هر کسی با دیگری متفاوت است و بر اساس ویژگی‌های صورت او انجام می‌شود. برای نمونه، اگر از ترفندهای کانتور صورت‌های کشیده برای کانتور صورت‌های گرد استفاده شود، نه تنها باعث زیبایی نمی‌شود بلکه نقص‌های چهره را بیش‌تر از پیش نشان می‌دهد.

چهره‌ی شما ممکن است به‌ شکل بیضی، کشیده، گرد، مستطیلی، مربعی، لوزی، قلبی و… باشد. هر کدام از این موردها، روش کانتور مختص خود را دارند و باید به نکته‌های مربوط به آن‌ها توجه کرد. در ادامه شما را با کانتورینگ انواع فرم صورت آشنا خواهیم شد.

1- آموزش کانتورینگ صورت کشیده و لاغر

در کانتورینگ صورت لاغر، ما باید کاری کنیم که طول و کشیدگی صورت را کم کنیم؛ یعنی کاری کنیم که صورت، گردتر و عریض‌تر به نظر برسد. در چهره‌های کشیده، قسمت‌های بلند پیشانی، بیش‌تر از هر قسمت دیگری به چشم می‌خورد. بنابراین، باید قسمتی از پیشانی را که مو رشد کرده است، تیره کنیم و همچنین، بلندی چانه را با تیره کردن قسمت پایین چانه، کوتاه‌تر کنیم.

البته باید زیر گونه‌ها را نیز تیره کنیم؛ ولی دو خطی که زیر استخوان گونه می‌کشیم، باید دو خط صاف با شیب کم و ملایم باشند تا چهره، گردتر به نظر برسد. روشن و هایلایت کردن استخوان‌های بالای گونه، صورت را متعادل‌تر می‌کند.

به یاد داشته باشید که در کانتورینگ صورت کشیده، نباید دور تا دور صورت را تیره کرد! شقیقه و اطراف گوش‌ها را تیره نکنید.

کانتورینگ صورت با استفاده از گریم و آرایش؛ انواع فرم صورت

2- آموزش کانتورینگ صورت لوزی (الماسی)

در این بخش از «کانتورینگ صورت با استفاده از گریم و آرایش» به سراغ چهره‌ی لوزی یا الماسی می‌رویم. ولی به چهره‌ای، لوزی می‌گویند. اگر اندازه‌ی گونه‌های شما بیش‌تر از پیشانی شما باشد و اگر فک و پیشانی شما به یک اندازه هستند، فرم صورت شما لوزی است.

در این نوع چهره‌ها باید بخش‌های باریک صورت را پهن‌تر و بخش‌های پهن صورت را باریک‌تر نشان بدهید تا چهره به تعادل برسد. پس، باید قسمت‌های زیر گونه‌ها را تیره کنید که برای این کار، باید از گوش تا وسط گونه را تیره کنید. باید توجه کنید که در کانتورینگ این نوع صورت‌ها، خطی که زیر چانه می‌کشیم باید بسیار کوتاه باشد. همچنین، باید گردی چانه را هایلایت و روشن کنیم. این کارها، چهره‌ی شما را کاملاً متعادل و طبیعی نشان می‌دهد.

کانتورینگ صورت با استفاده از گریم و آرایش؛ انواع فرم صورت

3- آموزش کانتورینگ صورت بیضی

چهره‌های بیضی، یکی از زیباترین حالت‌های صورت هستند و چهره‌های متعادلی هستند که باید تعادل آن‌ها را حفظ کرد. برای لاغرتر نشان دادن این چهره‌ها، باید استخوان زیر گونه و زیر استخوان فک را تیره کرد. همچنین، باید وسط پیشانی، روی چانه و زیر چشم‌ها را هایلایت و روشن کرد. این کارها، زاویه‌های صورت را نمایان‌تر و صورت را بهتر جلوه می‌دهد.

آموزش کانتورینگ صورت بیضی

4- آموزش کانتورینگ صورت گرد و پهن

چطور بفهمیم که یک صورت گرد داریم؟ اگر طول و عرض صورت شما، یکسان است و چهره‌ی شما زاویه ندارد (یعنی گوشه‌های صورت تان گرد است)، شما یک چهره‌ی گرد و پهن دارید.

ما در کانتورینگ صورت گرد، باید کار کنیم که صورت مان کشیده‌تر دیده شود و چاق به نظر نرسد؛ یعنی باید کاری کنیم که عرض آن کم‌تر و طول آن، بیش‌تر شود. برای همین، باید دور صورت را تیره کنیم؛ یعنی به شکل خطی از زیر استخوان گونه تا قسمت پیشانی و شقیقه‌ها را تیره می‌کنیم. همچنین، برای زاویه‌دار کردن فک، خط زیر فک را تا نزدیک گوش‌ها تیره می کنیم. دو خطی که زیر استخوان گونه می‌کشیم، باید دو خط با شیب تند باشند تا صورت کشیده‌تر دیده شود.

برای این که چهره را متعادل‌تر کنیم، باید چانه تا زیر چانه، وسط پیشانی، بین دو ابرو و وسط بینی را روشن و هایلایت کنیم. به یاد داشته باشیم که در کانتورینگ صورت گرد، نباید زیر چانه و هلال بالای پیشانی را تیره کنیم.

آموزش کانتورینگ صورت گرد و پهن

5- آموزش کانتورینگ صورت مربعی

چطور بفهمیم که یک صورت مربعی داریم؟ اگر اندازه‌ی طول و عرض شما یکسان باشد و گوشه‌های صورت، زاویه‌های شکسته داشته باشد، صورت شما مربعی است.

برای کانتورینگ صورت‌های مربعی، دو طرف پیشانی (شقیقه) را تیره کنید؛ ولی نباید هلال بالای پیشانی را تیره کنید. همچنین، شیب خطی که زیر استخوان گونه می‌کشید باید کمی زیاد باشد؛ ولی آن ‌را از کنار صورت به شقیقه متصل نکنید. برای زاویه‌دار کردن فک، زیر استخوان فک و در مرز فک و گردن را تیره کنید.

کسانی که صورت مربعی دارند، نباید زیر چانه را تیره کنند؛ بلکه با روشن و هایلایت کردن روی چانه و تیره کردن دو طرف چانه، می‌توانند در چهره‌ی خودشان زاویه ایجاد کنند. رژگونه بهتر است دوطرف استخوان‌های گونه زده شود.

آموزش کانتورینگ صورت مربعی

6- آموزش کانتورینگ صورت مستطیلی

کانتورینگ صورت مستطیلی، مانند صورت مربعی است؛ ولی با این تفاوت که برای کوتاه‌تر کردن پیشانی، باید هلال بالای پیشانی را به شکل خیلی نازک تیره کرد.

پیشنهاد ما به شما

اگر شما در فردیس کرج هستید و می‌خواهید موهای زائد خود را لیزر کنید، پیشنهاد می‌کنیم که آن را در کلینیک دکتر مریم خیرآبادی که بهترین مرکز لیزر موهای زائد در فردیس است، انجام دهید.

7- آموزش کانتورینگ صورت قلبی

چطور بفهمیم که یک صورت قلبی (به شکل قلب) داریم؟ شما یک صورت قلبی دارید، اگر اندازه‌ی پیشانی و گونه‌های شما نسبت به اندازه‌ی فک، نسبتاً زیاد باشد.

برای کانتورینگ صورت‌های قلبی، باید کاری کنیم که اندازه‌ی نیمه‌ی بالایی چهره (پیشانی) با نیمه‌ی پایینی چهره (فک و چانه) متناسب شود. برای همین، باید دو طرف پیشانی (شقیقه‌ها) را تیره کنید. همچنین، خط زیر گونه را با شیب ملایم بکشید و آن‌ را از کناره‌ها به تیرگی که در شقیقه ایجاد کرده‌اید، وصل کنید. برای متعادل کردن زاویه‌ی چانه، بهتر است که زیر چانه را تیره کنیم.

البته با روشن و هایلایت کردن وسط پیشانی و بین دو ابرو، روی چانه و زیر خط گونه، بخش‌های باریک صورت را پهن‌تر جلوه دهید. به یاد داشته باشید که در کانتورینگ صورت قلبی، زاویه فک تا قسمت رویش‌ مو در کنار گوش را‌ نباید تیره کرد.

آموزش کانتورینگ صورت قلبی

با توجه به نکته‌های گفته شده در بالا برای کانتورینگ صورت با استفاده از گریم و آرایش، حالا می‌دانیم که چطور باید فرم‌های مختلف صورت را کانتور کنیم؛ ولی اگر می‌خواهید که برای هر کدام از اجزای صورت (مانند بینی، پیشانی، و…) چه نکته‌هایی را در کانتورینگ رعایت کنیم تا چهره‌ی زیباتری داشته باشیم، پیشنهاد می‌کنیم که این مقاله را هم حتماً مطالعه کنید.

در پایان، حتماً به دو نکته‌ی زیر برای داشتن یک کانتورینگ خوب توجه کنید:

  • در فرایند کانتورینگ، باید مرز بین تیرگی‌ها و روشنی‌ها را از بین برد؛ به گونه‌ای که یکنواخت باشد و خط جداکننده‌ای میان آن‌ها معلوم نباشد.
  • در استفاده از لوازم آرایشی، رنگ‌های روشن، بخش‌های چهره را بزرگ‌تر، برجسته‌تر و جلوتر نشان می‌دهند و رنگ‌های تیره، بخش‌های چهره را کوچک‌تر، فرورفته‌تر و دورتر نشان می‌دهند.
دریافت مشاوره رایگان!

زیبا بودن، حق شماست. شما می‌توانید هم به صورت حضوری و هم تلفنی، از کارشناس‌های «کلینیک دکتر مریم خیرآبادی» مشاوره بگیرید. برای تماس‌های تلفنی در ساعت‌های کاری، پاسخگوی شما عزیزان هستیم. شما حتی می‌توانید در در واتس‌اپ به ما پیام دهید.


شماره تلفن کلینیک: ۳۴۰۹۱۶۷۴-۰۲۶
شماره تلفن همراه: ۰۹۰۳۹۷۳۳۳۴۶
نشانی کلینیک: کرج، فردیس، فلکه اول، برج نگین البرز، طبقه چهارم، واحد ۱۷

5 از 2 امتیاز

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
کلینیک زیبایی دکتر مریم خیرآبادی در فردیس کرج
تزریق تخصصی فیلرهای بادی

ماندگاری 3 ساله

شامل فیلر باسن، بیکینی (واژن)، هیپ دیپ، ساق دست، ساق و مچ پا، پشت دست و گردن، و…