کانتورینگ (زاویه‌سازی) چیست؟ انواع روش‌های کانتورینگ صورت

همان طور که می‌دانید، پوست صورت انسان به دلیل‌های گوناگون، زیبایی خود را از دست می‌دهد. دلیل‌هایی مانند افزایش سن، خوراک نامناسب، استفاده از لوازم آرایشی که استاندارد نیستند و یا به دلیل اتفاق‌هایی مانند تصادف یا سوختگی. ولی جای نگرانی نیست؛ چون خوشبختانه با انجام کانتورینگ صورت یا زاویه سازی صورت می‌توان زیبایی از دسته رفته را به دست آورد.

«کانتورینگ»، نام دیگر «زاویه‌سازی صورت» است که به آن «مادلینگ صورت» یا «مادلینگ چهره» هم می‌گویند. از روش‌های گوناگونی برای کانتورینگ صورت استفاده می‌شود؛ از جراحی گرفته تا تزریق ژل و گریم کردن که در ادامه، تک‌تک این موردها را بررسی می‌کنیم و شما با آن‌ها آشنا می‌شوید.

شاید بتوان گفت که کانتورینگ صورت مانند فتوشاپ عمل می‌کند و کاری می‌کند که ساختار استخوانی صورت شما بیش‌تر معلوم شود. مثلاً با کانتورینگ می‌توان استخوان‌های گونه را برجسته‌تر کرد و کاری کرد که صورت شما، جذاب و درخشنده شود.

البته یکی از ساده‌ترین روش‌های کانتورینگ صورت، گریم کردن صورت با لوازم آرایشی مخصوص است که با چند ترفند، عیب‌های صورت را پنهان می‌کنند. یکی از مهم‌ترین کارهای این روش، این است که شما می‌توانید با لوازم آرایشی، قسمت‌هایی از چهره‌ی خود را با رنگ روشن هایلایت کنید و برجسته به نظر برسند. برای آشنایی بیش‌تر با کانتورینگ صورت با لوازم آرایشی، پیشنهاد می‌کنیم که این مقاله را مطالعه کنید.

کانتورینگ (زاویه‌سازی) چیست؟ انواع روش‌های کانتورینگ صورت

هزینه‌ی کانتورینگ صورت (زاویه‌سازی)

همان طور که گفته شد، کانتورینگ صورت، روش‌های گوناگونی دارد. برای همین، هزینه‌ی کانتورینگ صورت یا زاویه‌سازی صورت، به این بستگی دارد که پزشک متخصص شما از کدام روش کانتورینگ برای صورت شما استفاده کند که معمولاً در جلسه‌ی مشاوره بین شما و پزشک و معاینه‌هایی که بر روی صورت شما انجام می‌شود، تعیین می‌شود. به عنوان مثال، شاید کانتورینگ صورت با استفاده با روش جراحی انجام شود یا با استفاده از لیفت با نخ بر روی صورت.

در هر صورت، باید به یاد داشته باشیم که کانتورینگ صورت (مادلینگ صورت) معمولاً یک عمل زیبایی است که باید در کلینیک معتبر زیبایی پوست انجام شود. شما می‌توانید برای تعیین وقت مشاوره یا استعلام هزینه‌ی کانتورینگ صورت با کلینیک دکتر مریم خیرآبادی تماس بگیرید.

انواع روش‌های کانتورینگ صورت

همان طور که گفته شد، کانتورینگ صورت، روش‌های گوناگونی دارد که آن‌ها را در زیر نام می‌بریم و در ادامه، تک‌تک آن‌ها را بررسی می‌کنیم:

  • کانتورینگ صورت با جراحی
  • کانتورینگ صورت با تزریق ژل
  • کانتورینگ صورت از طریق لیفت با نخ
  • کانتورینگ صورت با تزریق چربی
  • کانتورینگ صورت با تزریق بوتاکس
  • کانتورینگ صورت با گریم
کانتورینگ (زاویه‌سازی) چیست؟ انواع روش‌های کانتورینگ صورت

1- کانتورینگ صورت با جراحی

کانتور کردن صورت با جراحی، یک روش دائمی و بدون بازگشت برای کانتورینگ صورت است که در کنار این مزیت، عیب‌هایی هم دارد. یکی از آن عیب‌ها، این است که شما نیاز به بیهوشی دارید که شاید دچار عوارض ناشی از بیهوشی شوید. همچنین، بعد از جراحی، جای زخم‌ها بر روی صورت شما می‌ماند و شما باید آن‌ها را تا دوران بهبودی تحمل کنید.

در روش کانتور این با استفاده از جراحی، پزشک با استفاده از اره و مته مخصوص، معمولاً استخوان فک را برش می‌دهد و زاویه‌های صورت را اصلاح می‌‌کند. برای همین، این روش، یک روش دائمی و غیر قابل بازگشت است.

2- کانتورینگ صورت با تزریق ژل

کانتورینگ صورت، همیشه به جراحی نیاز ندارد. اگر شما هم از آن کسانی هستید که از جراحی می‌ترسید یا دوست ندارید آن را به هر دلیلی انجام بدهید، روش‌های دیگری هم وجود دارد که به صورت غیر تهاجمی و بدون درد هستند که یکی از این روش‌ها، با استفاده از تزریق ژل با فیلر است.

البته این را هم باید گفت که این روش‌ها، به صورت دائمی و همیشگی نیستند و هر چند وقت یک بار، به تمدید نیاز دارند؛ ولی در مقایسه با جراحی، عیب‌ها و عوارض کم‌تری دارند و هیچ‌گونه زخم و جراحتی روی صورت شما باقی نمی‌ماند و هیچ دردی را احساس نمی‌کنید.

در این روش، پزشک با تزریق کردن ژل به چانه، آن را برجسته یا تیز یا بلند می‌کند که در نتیجه، باعث تغییر چهره‌ی شما می‌شود. اگر به دنبال بهترین مرکز تزریق ژل در تهران و کرج هستید، به کلینیک دکتر مریم خیرآبادی مراجعه کنید.

3- کانتورینگ صورت از طریق لیفت با نخ

در این روش از کانتورینگ صورت، پزشک متخصص برای زاویه‌سازی صورت از نخ‌های مخصوص لیفت صورت استفاده می‌کند که جذب پوست می‌شوند و به آن‌ها PDO می‌گویند. این روش نیز غیر تهاجمی است و دائمی نیست.

در این روش، نخ‌های PDO با استفاده از وسیله‌ای به نام «کانول» در لایه‌ی زیر پوست قرار می‌گیرند. کاری که نخ‌های PDO انجام می‌دهند، این است که باعث کشیده شدن پوست صورت می‌شوند و ظاهر صورت شما را زیباتر می‌کنند.

4- کانتورینگ صورت با تزریق چربی

برخلاف روش‌های قبلی (تزریق ژل و لیفت نخ) که روش‌های مصنوعی هستند، کانتورینگ صورت با تزریق چربی، یک روش طبیعی است که باعث خوش‌فرم شدن صورت شما می‌شود. چون در این روش، از چربی بدن شما استفاده می‌شود. یعنی پزشک متخصص، معمولاً مقداری از چربی شکم، ران و پهلوی شما برمی‌دارد و با سوزن‌های مخصوص، آن را به بخش‌های مورد هدف صورت تان تزریق می‌کند.

5- کانتورینگ صورت با تزریق بوتاکس

تزریق بوتاکس، یکی دیگر از روش‌های کانتورینگ صورت است. البته نکته‌ی مهم در استفاده از بوتاکس، این است که چون تزریق بوتاکس، یک کار بسیار حساس است، حتماً باید از یک برند معتبر و شناخته‌شده بوتاکس استفاده کرد و باید این کار را در یک کلینیک معتبر انجام داد.

بوتاکس، از یک ماده‌ی سمی به نام «بوتولونیوم» ساخته می‌شه که باعث فلج شدن عضله‌ها می‌شه و در واقع، کار بوتاکس، این است که عضله‌ها را فلج کند. برای همین، از بوتاکس برای موردهای زیر استفاده می‌شود:

  • از بین بردن چین و چروک
  • بالا بردن نوک بینی و گوشه‌ی لب‌ها
  • درمان میگرن مزمن
  • از بین بردن افتادگی پلک
  • و…

علاوه بر کاربردهای بالا، از بوتاکس برای زاویه‌سازی صورت هم استفاده می‌شود. مثلاً از تزریق بوتاکس برای کاهش اندازه‌ی عضله‌های فک (فک‌های بزرگ) استفاده می‌شود.

6- کانتورینگ صورت با گریم

آخرین روش کانتورینگ صورت، گریم کردن است که به تزریق کردن و جراحی کردن نیازی ندارد و فقط با لوازم آرایشی مخصوص انجام می‌شود. البته همان طور که می‌شود حدس زد، این روش برای کسانی مناسب است که می‌خواهند فقط برای چند ساعت، زاویه‌سازی صورت را انجام دهند و در آن مدت، خاص‌تر و زیباتر به نظر برسند. پس، این روش برخلاف روش‌های تزریق ژل، چربی، بوتاکس و لیفت، چندین ماه دوام نمی‌آورد و برخلاف عمل جراحی، یک روش دائمی نیست و فقط برای چند ساعت مناسب است.

بنابراین، مزیت کانتورینگ صورت با گریم، این است که که اگر بعد از انجام کانتورینگ صورت، پشیمان شدید و خواستید آثار آن بر روی صورت شما باقی نماند، به سادگی می‌توانید آن را پاک کنید و به حالت اولیه برگردید.

عوارض کانتورینگ صورت چیست؟

عوارض زاویه‌سازی صورت (مادلینگ چهره)، در روش‌های مختلف، متفاوت است. برای مثال، اگر از روش جراحی صورت استفاده کنید، شاید به عوارض ناشی از بیهوشی دچار شوید یا این که جراحت‌ها برای مدتی روی پوست صورت شما باقی بماند.

به طور معمول، تورم و درد خفیف بعد ار عمل، بین همه مشترک است که پس از مدت کوتاهی برطرف می‌شود؛ ولی شاید عارضه‌های دیگری مانند عفونت، خون‌مردگی و نبود تقارن در روش تزریق ژل به وجود بیاید.

ولی اگر از روش‌های غیر تهاجمی برای عمل کانتورینگ صورت استفاده کنید و این کار در یک کلینیک معتبر و زیر نظر یک پزشک انجام شود، به جرأت می‌شود گفت که کانتورینگ صورت هیچ عارضه‌ی مهمی نخواهد داشت. به ویژه اگر از روش گریم استفاده کنید، هر زمانی که اراده کنید، می‌توانید زاویه‌سازی را به قبل برگردانید.

اگر شما می‌خواهید که کانتورینگ صورت را با خیال آسوده انجام دهید، بهتر است که با پزشک متخصص خود یک جلسه‌ی مشاوره داشته باشید و همه‌ی نکته‌هایی که گفته می‌شود را انجام دهید. اگر حساسیت‌های پوستی دارید یا از داروهای خاصی استفاده می‌کنید، آن را با پزشک خود در میان بگذارید.

ماندگاری کانتورینگ (زاویه‌سازی صورت) چقدر است؟

همان طور که گفته شد، اگر شما از روش جراحی استفاده کنید، کانتورینگ صورت به طور دائمی بر روی پوست شما می‌ماند؛ ولی اگر از روش‌هایی مانند تزریق ژل، چربی، بوتاکس، لیفت با نخ استفاده کنید، ماندگاری آن می‌تواند حداکثر تا یک سال بر روی پوست صورت شما باشد. البته اگر استانداردهای لازم در هر یک از این روش‌ها رعایت شود و توصیه‌ها و مراقبت‌های پزشکی بعد از کانتورینگ صورت را به طور کامل انجام دهید.

استفاده از روش گریم هم که ماندگاری آن دست خود شماست و با توجه به این که از لوازم آرایش مخصوص استفاده می‌شود، هر زمانی که بخواهید شما می‌توانید اثرات آن را از بین ببرید.

دریافت مشاوره رایگان!

زیبا بودن، حق شماست. شما می‌توانید هم به صورت حضوری و هم تلفنی، از کارشناس‌های «کلینیک دکتر مریم خیرآبادی» مشاوره بگیرید. برای تماس‌های تلفنی در ساعت‌های کاری، پاسخگوی شما عزیزان هستیم. شما حتی می‌توانید در در واتس‌اپ به ما پیام دهید.


شماره تلفن کلینیک: ۳۴۰۹۱۶۷۴-۰۲۶
شماره تلفن همراه: ۰۹۰۳۹۷۳۳۳۴۶
نشانی کلینیک: کرج، فردیس، فلکه اول، برج نگین البرز، طبقه چهارم، واحد ۱۷

5 از 4 امتیاز

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

به بالا بروید
کلینیک زیبایی دکتر مریم خیرآبادی در فردیس کرج
تزریق تخصصی فیلرهای بادی

ماندگاری 3 ساله

شامل فیلر باسن، بیکینی (واژن)، هیپ دیپ، ساق دست، ساق و مچ پا، پشت دست و گردن، و…