کوچک کردن سینه با جراحی (ماموپلاستی کاهشی)

بزرگ بودن سینه در برخی از خانم‌ها باعث می‌شود که آن‌ها دچار مشکل‌هایی مانند درد گردن، درد شانه و بیماری‌های پوستی شوند و البته بزرگی سینه می‌تواند زمینه را برای ابتلا به سرطان سینه ایجاد کند. برای همین، برخی از خانم‌ها به سراغ کوچک کردن سینه با جراحی می‌روند که به ماموپلاستی کاهشی معروف است. البته شما می‌توانید روش‌های کوچک کردن سینه بدون جراحی را هم مطالعه کنید.

اما ماموپلاستی چیست؟ ماموپلاستی، همان جراحی است که برای افزایش یا کاهش اندازه‌ی سینه در خانم‌ها استفاده می‌شود. ماموپلاستی، انواع مختلفی دارد که در ادامه گفته خواهد شد؛ ولی در عمل کوچک کردن سینه که «ماموپلاستی کاهش» نام دارد، چربی‌ها، بافت غدد و پوست از سینه جدا می‌شود تا بتوان پستان یا سینه را کوچک کرد و فرم آن را اصلاح کرد.

کوچک کردن سینه با جراحی (ماموپلاستی کاهشی)

انواع ماموپلاستی سینه

بنابراین، هدف اصلی از ماموپلاستی، فرم‌دهی به سینه و ایجاد سینه‌های زیبا است که با فرم بدن هماهنگ باشد و هر دو پستان، هماهنگ، متقارن یا تا حد ممکن طبیعی و سازگار باشند. ماموپلاستی کاهشی یا جراحی کوچک نمودن سینه، یک نوع جراحی پلاستیک است که برای اصلاح افتادگی پستان و همچنین، ترمیم افتادگی پستان و زیبایی ظاهری سینه‌ها کاربرد دارد.

در واقع، می‌شود این طور گفت که ماموپلاستی کاهشی یا کوچک کردن سینه با جراحی، برعکس جراحی پروتز سینه است. البته این را هم باید در نظر داشت که شاید برخی از خانم‌ها با داشتن سینه‌های بزرگ رنج می‌برند، ولی برخی‌ها هم هستند که به دنبال راهی برای بزرگ کردن اندازه‌ی سینه‌های خود هستند؛ مانند پروتز سینه یا رفع افتادگی سینه از طریق لیفت سینه. در هر حال، با استفاده از ماموپلاستی می‌توان هر دو کار را انجام داد. برای همین، ماموپلاستی دارای انواع گوناگون افزایشی، کاهشی و ترمیمی است که هر کدام برای هدف خاصی استفاده می‌شود:

  • ماموپلاستی کاهشی
  • ماموپلاستی افزایشی
  • ماموپلاستی ترمیمی

در بالا درباره‌ی ماموپلاستی کاهشی یا کوچک کردن سینه با جراحی به اندازه‌ی کافی توضیح دادیم؛ ولی هدف ما در ماموپلاستی افزایشی، بزرگ کردن سینه‌ها و پستان‌ها است. خانم‌هایی که از اندازه‌ی سینه‌های خود راضی نیستند و دوست دارند بزرگ‌تر باشند، می‌توانند با انجام ماموپلاستی افزایشی و جایگذاری پروتز در سینه، به فرم سینه‌ دلخواه خود برسند. پروتزها به شکل گرد و یک پاکت سیلیکونی هستند که حاوی یک مایع مصنوعی هستند. محتوای پروتز می‌تواند یک ژل سیلیکون یا یک نمک فیزیولوژیکی باشد.

همان طور که از نام «ماموپلاستی ترمیمی» می‌شود فهمید، از این روش برای ترمیم فرم سینه‌های استفاده می‌شود که به دلیل درمان سرطان سینه، یک بخش یا حجم زیادی از بافت سینه خود را از دست داده‌اند.

کوچک کردن سینه با جراحی (ماموپلاستی کاهشی)

چرا باید سینه‌ها را کوچک کرد؟

شاید در ابتدا و در جوانی، احساس نشود؛ ولی سینه‌های بزرگ، فشار زیادی را روی ستون فقرات وارد می‌کنند و باعث ایجاد دیسک گردن، دیسک کمر، درد دست، گزگز دست، و… می‌شوند. همچنین، در انجام تصویربرداری‌های پزشکی (مانند ماموگرافی و سونوگرافی) اختلال ایجاد می‌کنند.

کوچک کردن سینه نه تنها احتمال سرطان سینه را زیاد نمی‌کند؛ بلکه دقت معاینه و سونوگرافی و ماموگرافی را بالاتر می‌برد و خدای نکرده اگر سرطانی هم وجود داشته باشد زودتر و دقیق‌تر تشخیص داده می‌شود.

بنابراین، می‌توان موردهای زیر را بیان کرد که چرا خانم‌ها به دنبال جراحی کوچک کردن سینه هستند:

  • دچار شدن به دردهای عصبی
  • محدود شدن فعالیت
  • کاهش اعتماد به نفس
  • راش و یا بیماری‌های پوستی زیر سینه‌ها
  • احساس درد مزمن در پشت، گردن و شانه

البته باید این را هم گفت که کوچک کردن سینه با جراحی برای همه خوب نیست و برای موردهای زیر پیشنهاد نمی‌شود:

  • کسانی که چاق هستند و اضافه وزن دارند.
  • کسانی که دخانیات و سیگار استفاده می‌کنند.
  • کسانی که نمی‌خواهند اثر زخم بر روی سینه‌ها باقی بماند.
  • کسانی که شرایط و مشکلات خاصی (مانند دیابت و بیماری‌های قلبی) دارد.

جراحی سینه برای چه کسانی مناسب نیست؟

نکته‌ی دیگر، این است که کوچک کردن سینه با جراحی می‌تواند در هر رده سنی انجام شود. ولی اگر رشد سینه‌ها کامل نشده باشد، در آینده شاید نیاز به انجام جراحی دیگری باشد. در کل، خانم‌هایی که برنامه‌های زیر را برای آینده خود دارند، باید انجام جراحی برای کوچک کردن سینه را به تاخیر بیندازند:

  • زایمان و شیردهی؛ شیردهی یکی از چالش‌ها برای بعد از جراحی است.
  • کاهش وزن؛ کم کردن وزن می‌تواند اندازه سینه‌ها را تغییر دهد.

پس، بهترین زمان برای جراحی کوچک کردن سینه، پس از بارداری و شیردهی است. در 25 درصد از جراحی‌ها و لیفت سینه، مجرای سینه تغییر می‌کند و دیگر امکان شیردهی وجود نخواهد داشت. هیچ تست یا آزمایشی هم وجود ندارد که قبل از جراحی بتوانیم بفهمیم که آیا پس از جراحی سینه، امکان شیردهی را خواهیم داشت یا نه.

یکی دیگر از ویژگی‌هایی که باید پیش از جراحی سینه داشته باشید، وزن ثابت است. یعنی زمانی که می‌خواهید کوچک کردن سینه با جراحی را انجام دهید، حداقل باید سه ماه وزن خود را ثابت نگه داشته باشید؛ چون تغییر وزن پس از جراحی، باعث توخالی شدن و افتادگی سینه‌ها می‌شوند. همچنین، گرفتن رژیم و لاغر کردن پس از جراحی، باعث می‌شود که زخم‌های جراحی به‌خوبی جوش نخورد.

باید به یاد داشته باشید که سینه براساس فرم بدن شما طراحی می‌شود و تغییر وزن می‌تواند باعث تغییر فرم و کاهش اندازه‌ی سینه شود. بنابراین، با وزن ثابت به پزشک مراجعه کنید و اگر پس از جراحی سینه لاغر شدید، یک جراحی لیفت سینه را هم باید انجام بدهید.

2 تا از دلیل‌های افزایش اندازه سینه

زمانی که اندازه‌ی سینه، بزرگ‌تر از اندازه‌ی معمول آن می‌شود، می‌تواند باعث ایجاد ناراحتی در خانم‌ها شود و حتی باعث شود که در انجام کارهای روزانه، اختلال ایجاد شود. برای همین، از روش ماموپلاستی کاهشی برای کوچک کردن سینه با جراحی و فرم‌دهی به آن استفاده می‌شود. ولی حالا شاید سوال شما هم باشد که چرا اندازه‌ی سینه‌ی برخی از خانم‌ها بزرگ‌تر از حد معمول می‌شود؟ 2 تا از دلیل‌های رایج آن را می‌توان به صورت زیر بیان کرد:

1- ورود کالری بالا

به دلیل‌های گوناگون می‌تواند حجم بدن افزایش پیدا کند. یکی از رایج‌ترین دلیل‌ها، افزایش وزن است که به دلیل افزایش ورود کالری به بدن رخ می‌دهد. در نتیجه، حجم عضله‌ها و بافت‌های چربی افزایش پیدا می‌کند و در کل، حجم بدن زیاد می‌شود.

2- ترشح هورمون‌ها

یکی دیگر از دلیل‌های افزایش حجم بدن، ترشح هورمون‌ها است. افزایش یا کاهش ترشح برخی از هورمون‌های بدن به دلیل تاثیر مستقیمی که بر متابولیسم و نحوه‌ی ذخیره‌سازی چربی در بدن دارند، می‌توانند حجم بدن را افزایش یا کاهش دهند.

البته بین افزایش حجم بدن به دلیل چاقی و ترشح هورمون‌ها، یک تفاوت اساسی هست؛ این که افزایش حجم بدن به دلیل هورمون‌ها برخلاف چاقی، روی همه بافت‌های بدن تاثیر نمی‌گذارد. برای نمونه، هورمون‌های استروئیدی در خانم‌ها (استروژن و پروژسترون) باعث افزایش حجم ناحیه‌های تولید مثلی و جنسی و افزایش اندازه‌ی سینه‌ها در خانم‌ها می‌شود.

عوارض کوچک کردن سینه با جراحی (ماموپلاستی کاهشی)

همیشه در همه‌ی مقاله‌های وب‌سایت کلینیک دکتر مریم خیرآبادی به این نکته اشاره کرده‌ایم که هر عمل جراحی، عوارض خود را هر چند کم دارد که با گذشت زمان برطرف می‌شود. در عمل کوچک کردن سینه با جراحی، جای زخم‌های هیپرتروفیک یا برجسته (کلوئیدها)، یکی از عارضه‌ها می‌تواند باشد که در بیمارهای با پوست تیره به سادگی دیده می‌شود.

اگر فرد سیگار می‌کشد یا اضافه وزن دارد، به دلیل اختلال در گردش خون مویرگ‌ها، جای زخم‌ها بزرگ‌تر می‌شود. برای همین است که قبل از جراحی به بیمارها پیشنهاد می‌شود که وزن خود را تا حد ممکن به وزن ایده‌آل نزدیک کنند.

بنابراین، سروما یا خونابه‌ای که پس از جراحی جمع می‌شود، یک مورد بسیار طبیعی است. هر چقدر حجم برداشت بافت از سینه بیش‌تر باشد، این سروما و خونابه‌ها بیش‌تر خواهد بود. یکی دیگر از عارضه‌ها می‌تواند احساسات غیرمعمول در ناحیه‌ی آرئول و نوک پستان یا بی حسی در پستان باشد که با گذشت زمان، خیلی زود به حالت طبیعی برمی‌گردد.

روش انجام ماموپلاستی کاهش چگونه است؟

کوچک کردن سینه با جراحی یا موپلاستی کاهشی با بیهوشی عمومی بیمار انجام می‌شود و با تکنیک‌های گوناگونی می‌توان آن را انجام داد. مانند:

  • جراحی با ایجاد برش
  • لیپوساکشن و برداشت چربی اضافی سینه

اگر بخوایهم که به طور خلاصه، روند جراحی ماموپلاستی کاهشی را توضیح دهیم، باید بگوییم که برای این جراحی معمولاً زمانی بین 2 تا 4 ساعت نیاز است که توسط یک جراح فوق تخصص پلاستیک انجام می‌شود. جراح، سه نقطه از سینه را علامتگذاری می‌کند (معمولاً در اطراف هاله‌ی قهوه‌ای رنگ) و سپس، به سمت پایین سینه‌ها، برش‌هایی را ایجاد می‌کند.

سپس، بخشی از چربی و بافتی که ارتباط خونی با سینه ندارد و پوست اضافی را از روی سینه بر می‌دارد تا اندازه‌ی سینه کم شود. در پایان نیز بخش‌های برش داده شده بخیه و پانسمان خواهد شد. البته درباره‌ی نوک سینه و هاله قهوه‌ای رنگ پستان باید بگوییم که معمولاً متصل به سینه باقی می‌ماند؛ ولی گاهی نیاز است که برداشته شود و در پوزیشن بالاتری قرار بگیرد؛ به‌ویژه در سینه‌هایی که بسیار بزرگ هستند.

درباره‌ی جراحی کوچک کردن سینه معمولاً شایعه‌های زیادی هست که شنیده می‌شود. برای همین، می‌خواهیم همه‌ی نکته‌های مهمی را که باید درباره‌ی موپلاستی کاهشی بدانید، در زیر بیان کنیم:

  • این جراحی، زمینه‌ساز سرطان نیست.
  • قبل از ازدواج هم انجام می‌شود.
  • تأثیری روی باروری و بارداری ندارد.
  • معمولاً جراحی کم درد و کم عارضه‌ای است.
  • امکان اختلال در شیردهی پس از جراحی وجود دارد.
  • امکان بزرگ شدن دوباره‌ی پستان، در صورت ثابت ماندن وزن، بسیار کم است.
  • جای برش باقیمانده علاوه بر تکنیک جراحی، به نوع پوست بیمار هم بستگی دارد.
  • مدت زمان بستری در بیمارستان 24 ساعت است.

کلینیک دکتر مریم خیرآبادی؛ بهترین کلینیک زیبایی در فردیس کرج

با اطمینان می‌شود گفت کلینیک دکتر مریم خیرآبادی که در فردیس کرج (فلکه اول، برج نگین البرز) واقع شده، یکی از بهترین کلینیک زیبایی در فردیس در فردیس کرج است؛ چون همه خدمات زیبایی در این کلینیک با مدرن‌ترین و به‌روزترین تجهیزات انجام می‌شود و همه‌ی امور بهداشتی در آن جا به‌طور کامل رعایت می‌شود. هرگز نمی‌توان چندین سال تجربه‌ای را که در این کلینیک هست، در جای دیگری پیدا کرد.

کلینیک دکتر مریم خیرآبادی | کلینیک زیبایی در فردیس کرج

البته خدمات کلینیک دکتر خیرآبادی فقط به انجام چند مورد محدود نمی‌شود. بلکه در این کلینیک، برای افزایش و بهبود زیبایی شما خدمات گوناگونی انجام می‌شود که چند تا از آن خدمات را می‌توان به‌طور خلاصه در زیر فهرست کرد:

  • لیرز موهای زائد

    حذف موهای زائد بدن با استفاده از لیزر

  • تزریق ژل و فیلر

    رفع چین‌وچروک و برجستگی اعضای صورت

  • تزریق چربی

    برای رفع چین‌وچروک و جوان‌سازی چهره

  • تزریق بوتاکس

    زیباسازی و جوانسازی صورت با بوتاکس

  • پی آر پی (PRP)

    پلاسمای غنی‌شده با پلاکت خون

  • پلاسما جت

    جوان‌سازی پوست با دستگاه پلاسماجت

  • کربوکسی‌تراپی

    جوان‌سازی با تزریق کربن دی اکسید

  • مزوتراپی

    تزریق مواد مغذی به لایه‌ی میانی پوست

  • مزونیدلینگ

    ترکیب دو روش مزوتراپی و میکرونیدلینگ

  • فیشیال تخصصی

    برداشتن سلول‌های مرده پوست

4.6 از 8 امتیاز

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اسکرول به بالا
کلینیک زیبایی دکتر مریم خیرآبادی در فردیس کرج
تزریق فیلرهای جدید PCL

ماندگاری 3 ساله

برای اطلاع بیشتر از تزریق این نوع فیلرهای ماندگار و مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید.